Cautare

3181 de rezultate pentru "banca otp bank" (3.17 secunde)
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
Avantajul este ca are o perioada în care, daca-l acopera integral, posesorul sau este scutit de dobânda“, au precizat surse oficiale din Raiffeisen Bank Craiova.
RO 46 CRDZ 030A 1037 2056 9004 - Banca Romexterra - Sucursala Unirea sau direct la casieria vanzatorului.
Daca tranzactia a fost facuta cu cardul de credit, atunci clientul este obligat ca intr-o perioada de gratie, care difera in functie de banca, sa returneze banii consumati. In cazul in care se depaseste perioada de gratie atunci banca percepe si un comision.
La ora actuala CEC-ul este deja o banca universala care detine toata gama de produse si servicii specifice oricarei institutii bancare importante.
Cinci banci, si anume BCR, Raiffeisen, Bancpost, Finansbank si Banca Romaneasca, au anuntat ca ofera celor care vin sa-si depuna banii la ele dobanzi fixe de pana la 8% pe an pe perioade care ajung chiar si la doi ani, anunta portalul Ghiseul Bancar.
Banca ABN Amro, devenita de cateva luni RBS, demonstreaza inca o data ca sistemul bancar romanesc este unul cu adevarat ticalosit.
In 17 februarie 1866 la Bucuresti isi incepe efectiv activitatea ca banca de scont si de emisiune - Banca Romaniei , constituita prin transformarea filialei Bancii Imperiului Otoman din Bucuresti ( filiala care activa inca din 1861). ... Morgan , respectiv Societe Generale) , in fapt acelasi capital care controla Banca Imperiului Otoman .
Legislatia este astfel conceputa încât pentru orice leut pe care nu l-ai platit la timp bancii, si nu din vina ta, esti inclus automat în lista neagra de rau-platnici a Biroului de Credit si nimeni nu te poate scoate de acolo.Cu ce drept poate decide arbitrar o banca soarta unui client de a se mai împrumuta?
Cu alte cuvinte, daca banca va cheama sa va modifice contractul de credit pe OUG nr. ... La imprumuturile cu dobanda fixa, comisionul perceput de banca atunci cand rambursezi creditul in avans nu are cum sa fie mai mare de 1% din valoare.
Daca ei scad, atunci trebuie ca banca sa scada si ratele.
Activele administrate de Raiffeisen Asset Management in cele doua fonduri au ajuns la 30 milioane RON, in crestere de la 17.6 mil RON cat a reprezentat investitia Raiffeisen Bank in cele doua produse la lansarea acestora.
"Vrem ca CEC sa ramana o banca populara, accesibila fiecarui roman, indiferent de nivelul social", a spus Tariceanu. Reamintim ca saptamana trecuta Comisia de privatizare a CEC a respins oferta depusa de National Bank of Greece (NBG), considerand pretul de 560 de milioane de euro prea mic.
"Bancile cu care noi avem conventii sunt Transilvania, Banca Comerciala, Banca de Dezvoltare si OTP Bank. Acum sunt in derulare si procedurile pentru incheierea unei conventii cu CEC-ul pentru a veni in sprijinul celor care locuiesc in mediul rural", ne-a declarat, de curand, Niculina Olimpia Ralea.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Ieri seara a avut loc ceremonia de deschidere a sucursalei din Constanta a Piraeus Bank Romania, in prezenta managerului bancii, Sofronis Strinopoulos, Irene Papadopoulou, directorul general Piraeus Bank Romania si a mai multor oficialitati locale, printre care prefectul Danut Culetu, Danut Juganaru, vicepresedinte CCINA, Gabriel Caciuloiu, presedinte PNL Constanta si Liviu Tramudana, purtatorul de cuvant al Primariei Constanta.
Noii proprietari ai Bancii Comerciale Romane (BCR), austriecii de la Erste Bank, vor plati peste 3,75 miliarde de euro pentru 61,88% din actiuni si incepand de astazi vor avea acces total la informatiile BCR.
Raiffeisen Bank a lansat din aceasta luna creditul pentru IMM-uri fara garantii materiale. ... "Raiffeisen Bank ramane consecventa strategiei sale de a imbunatati continuu oferta de creditare atat pentru IMM-uri, cat si pentru persoane fizice.
Acestea au aparut ca urmare a nevoii de adaptare a produselor bancare la nevoile clientilor, iar reprezentantii bancilor comerciale din Craiova (BRD, Credit Europe Bank, Raiffeisen) spun ca numarul cardurilor de tip Gold emise este de ordinul zecilor.
google-analytics.com